Rroba Banjo per Femra Florale me Dy Ngjyra

14186

1 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Rroba banjo per femra florale me dy ngjyra

Rroba banjo per femra me lule shume ngjyreshe.

Te disponueshme ne dy variante: pink dhe bojqiell.

Recipeta push-up

Masa te disponueshme : 36-38-40-42-44.

Materiali : 82% polimide - 18% elastike.

Më shumë informacion

Rroba banjo per femra florale me dy ngjyra

Rroba banjo per femra me lule shume ngjyreshe.

Te disponueshme ne dy variante: pink dhe bojqiell.

Recipeta push-up

Masa te disponueshme : 36-38-40-42-44.

Materiali : 82% polimide - 18% elastike.