Rroba Banjo per Femra me Pika

14094

2 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Rroba Banjo per Femra me Pika 

Ngjyra : Pink me Blu me pika te Bardha.

Recipeta: Push-up.

Masa : 36-38-40-42-44.

Materiali : polimid dhe elastike.

Më shumë informacion

Rroba Banjo per Femra me Pika 

Ngjyra : Pink me Blu me pika te Bardha.

Recipeta: Push-up.

Masa : 36-38-40-42-44.

Materiali : polimid dhe elastike.