Unaze Argjendi me Dy Shpata

Shëno vlerësimin tënd

Unaze Argjendi me Dy Shpata

Unaze Argjendi me Dy Shpata

Cmim i reduktuar!

Add to wishlist

Unaze Argjendi me Dy Shpata Shiko te zmadhuar

BU0240

3 390 Lekë

3 990 Lekë

-600 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok!

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Unaze Argjendi me Dy Shpata

Ne qender unaza ka te gdhendur dy shpata.

Ne pjesen anesore ja te gdhendura simbole te ndryshme.

Masa e unazes nr.10