Xhup Camouflage Trecereksh per Meshkuj

16728

7 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Xhup Camouflage Trecereksh per Meshkuj

Material Camouflage me gjatesi trecerekeshe perfekt per stinen e ftohte te dimrit.Nje prerje slim fit dhe ngjyre jehsile ushtarake ky xhup  eshte praktik dhe i kombinueshem

Me kapuc dhe me xhepa te jashtem dhe te brendshem. Pjesa e qafes me material te bute si golf per te siguruar qe ajri i ftohte nuk futet

Gjinia Mashkull

Më shumë informacion

Xhup Camouflage Trecereksh per Meshkuj

Material Camouflage me gjatesi trecerekeshe perfekt per stinen e ftohte te dimrit.Nje prerje slim fit dhe ngjyre jehsile ushtarake ky xhup  eshte praktik dhe i kombinueshem

Me kapuc dhe me xhepa te jashtem dhe te brendshem. Pjesa e qafes me material te bute si golf per te siguruar qe ajri i ftohte nuk futet

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull