Xhup Ushtarak per Meshkuj me Pellush

16184

6 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Xhup Ushtarak per Meshkuj me Pellush

Xhup me i vecante dhe njekohesisht shume trendy per meshkuj.

Ngjyre ushtarake. Me veshje pellushi tek pjesa kapucit dhe pjesa e zinxhirt perpara.

Me astar ngjyre bardhe e zi nga brenda, c'ka krijon nje kontarst shume te bukur me ngjyren ushatarake.

Qepje ne forme rombi dhe me pjese lekure tek krahet.

I pajisur me kater xhepa te jashtem dhe nje xhep te brendshem per sendet tuaja me vlere.

Zinxhir tek kycet e dores, duke e bere akoma me te vecante si produkt.

Stil parka, shume i pelqyer nga te gjithe.

Materiali: Nderthurje poliestere dhe pambuku.

Material i plote dhe shume i ngrohte per dimer.

Masat e disponueshme: S/ M/ L/ XL.

Më shumë informacion

Xhup Ushtarak per Meshkuj me Pellush

Xhup me i vecante dhe njekohesisht shume trendy per meshkuj.

Ngjyre ushtarake. Me veshje pellushi tek pjesa kapucit dhe pjesa e zinxhirt perpara.

Me astar ngjyre bardhe e zi nga brenda, c'ka krijon nje kontarst shume te bukur me ngjyren ushatarake.

Qepje ne forme rombi dhe me pjese lekure tek krahet.

I pajisur me kater xhepa te jashtem dhe nje xhep te brendshem per sendet tuaja me vlere.

Zinxhir tek kycet e dores, duke e bere akoma me te vecante si produkt.

Stil parka, shume i pelqyer nga te gjithe.

Materiali: Nderthurje poliestere dhe pambuku.

Material i plote dhe shume i ngrohte per dimer.

Masat e disponueshme: S/ M/ L/ XL.