Kapuc me pellush ne maje per femra

I punuar me thurje, shume i ngrohte dhe material cilesi e mire

Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuarin tuaj

Me nje dizenjo shum te thjeshte ne maje si pellush

Mund ta ktheni sipas deshires ne pjesen e ballit

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kapuc me pellush ne maje per femra

I punuar me thurje, shume i ngrohte dhe material cilesi e mire

Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuarin tuaj

Me nje dizenjo shum te thjeshte ne maje si pellush

Mund ta ktheni sipas deshires ne pjesen e ballit

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

5 produkte te tjere ne te njejten kategori: