Ore per femra, imitim shume i mire i markes se njohur Darvil Bond modeli 00102

Rripi eshte ngjyre gold zinxhiri inoks duke i dhene asaj nje pamje elegante.

Vetem fusha eshte e bardhe. Mekanizem outomatik.

Gjinia Femer
Materiali Inoks
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per femra, imitim shume i mire i markes se njohur Darvil Bond modeli 00102

Rripi eshte ngjyre gold zinxhiri inoks duke i dhene asaj nje pamje elegante.

Vetem fusha eshte e bardhe. Mekanizem outomatik.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Materiali Inoks

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë