Syze trendy per femra

Me ngjyre Rose Gold me skelet metalik

Mjaft trendy dhe unike ne llojin e tyre per shkak te struktures

Me xham em refleks dy ngjyresh

Dukuni ne mode dhe te vecante kete vere

Vjne se bashku me kutine mbajtesen dhe peceten fshirese

Gjinia Femer
Syze Imitim
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Syze trendy per femra

Me ngjyre Rose Gold me skelet metalik

Mjaft trendy dhe unike ne llojin e tyre per shkak te struktures

Me xham em refleks dy ngjyresh

Dukuni ne mode dhe te vecante kete vere

Vjne se bashku me kutine mbajtesen dhe peceten fshirese

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Syze Imitim

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë