Cmim i reduktuar! Bluze e Zeze me Shpatulla te Zbuluara

Bluze e Zeze me Shpatulla te Zbuluara

18828

290 Lekë

1 990 Lekë

Bluze e Zeze me Shpatulla te Zbuluara

Ky produkt eshte ish- Marke dhe per kete arsye vjen me etikete te prere.

Karakteristikat kryesore: Material Elastik - Menge te Gjata - Prerje e Gjere.

Materiali: 93% Poliester - 7% Elastike.

Permasat: Modelja eshte 170 cm dhe ka veshur masen 38 - Gjeresia e kraharorit ne njeren ane 49 cm - Gjatesia nga shpatullat deri ne fund 43 cm.

UK USA EU IT UK AU RU
2 0 30 34 2 2 36/38
4 0 32 36 4 4 38
6 2 34 38 6 6 38/40
8 4 36 40 8 8 40
10 6 38 42 10 10 42/44
12 8 40 44 12 12 46
14 10 42 46 14 14 48
16 12 44 48 16 16 50
18 14 46 50 18 18 54
20 16 48 52 20 20 58
22 18 50 54 22 22 60/62
24 20 52 56 24 24 64
26 22 54 58 26 26 66/68
28 24 56 60 28 28 70
30 26 58 62 30 30 72/74
Gjinia Femer
Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bluze e Zeze me Shpatulla te Zbuluara

Ky produkt eshte ish- Marke dhe per kete arsye vjen me etikete te prere.

Karakteristikat kryesore: Material Elastik - Menge te Gjata - Prerje e Gjere.

Materiali: 93% Poliester - 7% Elastike.

Permasat: Modelja eshte 170 cm dhe ka veshur masen 38 - Gjeresia e kraharorit ne njeren ane 49 cm - Gjatesia nga shpatullat deri ne fund 43 cm.

UK USA EU IT UK AU RU
2 0 30 34 2 2 36/38
4 0 32 36 4 4 38
6 2 34 38 6 6 38/40
8 4 36 40 8 8 40
10 6 38 42 10 10 42/44
12 8 40 44 12 12 46
14 10 42 46 14 14 48
16 12 44 48 16 16 50
18 14 46 50 18 18 54
20 16 48 52 20 20 58
22 18 50 54 22 22 60/62
24 20 52 56 24 24 64
26 22 54 58 26 26 66/68
28 24 56 60 28 28 70
30 26 58 62 30 30 72/74

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

25 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë