Bluze per Femra Dora Miki

31032

1 990 Lekë

Bluze per femra me Mikin

Praktike dhe te rehatshme

Mund ti kombinoni se bashku me partnerin tuaj me modelin per meshkuj, ketu

Më shumë informacion

Bluze per femra me Mikin

Praktike dhe te rehatshme

Mund ti kombinoni se bashku me partnerin tuaj me modelin per meshkuj, ketu

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

14 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë