Bluze per Femra Q

30440

1 990 Lekë

Bluze per femra me shkrim Q (Queen)

Praktike dhe te rehatshme

Mund ti kombinoni se bashku me partnerin tuaj me modelin per meshkuj me mbishkrimin K (King), ketu

Më shumë informacion

Bluze per femra me shkrim Q (Queen)

Praktike dhe te rehatshme

Mund ti kombinoni se bashku me partnerin tuaj me modelin per meshkuj me mbishkrimin K (King), ketu

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

14 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë