Cante e vogel per femra me dy ngjyra

Me rrip zinxhiri, ngjyre gold shume figurante ne dukje

Detaje gold me logon e markes. Nje imitim shume i mire i origjinales

E vogel praktike dhe fashion per rastet tuaja te vecantra dhe jo vetem

Maerial lekure e perpunuar

Gjinia Femer
Materiali Lekure e Perpunuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cante e vogel per femra me dy ngjyra

Me rrip zinxhiri, ngjyre gold shume figurante ne dukje

Detaje gold me logon e markes. Nje imitim shume i mire i origjinales

E vogel praktike dhe fashion per rastet tuaja te vecantra dhe jo vetem

Maerial lekure e perpunuar

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Materiali Lekure e Perpunuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë