Portofol Blu

9960

1 314 Lekë

-40%

2 190 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Dizajn i pershtatur per te qene shume funksional.

Cilesia eshte shume e mire sepse eshte nje produkt i dedikuar per tregun europian.

Materiali prej lekure te perpunuar

Ngjyre blu.

Me dy hapje

Ndarje per karta, leter njoftime etj. 

Gjinia Femer

Më shumë informacion

Dizajn i pershtatur per te qene shume funksional.

Cilesia eshte shume e mire sepse eshte nje produkt i dedikuar per tregun europian.

Materiali prej lekure te perpunuar

Ngjyre blu.

Me dy hapje

Ndarje per karta, leter njoftime etj. 

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer