Portofol per Femra Lekure GG

21913

2 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Portofol me tre ngjyra per femra

Material lekure e nje cilesie shume te mire

Mbyllje me kopsa, xhep me zinxhir ne pjesen e brendshme

Shume praktik fale ndarjeve ne menyre te organizuar

Me nje dizenjo te shkruar "GG ne pjesen e jashtme, ngjyre gold

Portofoli vjen se bashku me paketimin

Gjinia Femer
Materiali Lekure
Permasat (cm) 19x9x2 cm

Më shumë informacion

Portofol me tre ngjyra per femra

Material lekure e nje cilesie shume te mire

Mbyllje me kopsa, xhep me zinxhir ne pjesen e brendshme

Shume praktik fale ndarjeve ne menyre te organizuar

Me nje dizenjo te shkruar "GG ne pjesen e jashtme, ngjyre gold

Portofoli vjen se bashku me paketimin

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Materiali Lekure
Permasat (cm) 19x9x2 cm