Portofol per Femra me Dhembeza Floriri

30572

Portofol per Femra me Dhembeza Floriri

Pjesa e brendshme e ndare per prerje te ndryshme leku

Vende te posacme per karta dhe dokumenta

Më shumë informacion

Portofol per Femra me Dhembeza Floriri

Pjesa e brendshme e ndare per prerje te ndryshme leku

Vende te posacme per karta dhe dokumenta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë