Portofol per Femra me Dizenjo Kafe 2 Zinxhira

30147

Portofol per Femra me Dizenjo Kafe 

Eshte i dizenjuar me dy zinzhira ku ka hapesire te mjaftueshme

Dimesionet:19x9x4.5 cm 

Më shumë informacion

Portofol per Femra me Dizenjo Kafe 

Eshte i dizenjuar me dy zinzhira ku ka hapesire te mjaftueshme

Dimesionet:19x9x4.5 cm 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.