Portofol per Femra me Dizenjo Kuadrat e Zeze

30409

Portofol per Femra me dizenjo Kuadrat e Zeze

Eshte i dizenjuar me dy zinzhira ku ka hapesire te mjaftueshme

Hapja dhe mbylja kryesore me nje zinxhitre dhe ndarje me zinxhire ne pjesen e brendshme

Dimesionet:19x9x4.5 cm. Me nje rrip te vogel qe vihet dhe hiqet sipas deshires

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Portofol per Femra me dizenjo Kuadrat e Zeze

Eshte i dizenjuar me dy zinzhira ku ka hapesire te mjaftueshme

Hapja dhe mbylja kryesore me nje zinxhitre dhe ndarje me zinxhire ne pjesen e brendshme

Dimesionet:19x9x4.5 cm. Me nje rrip te vogel qe vihet dhe hiqet sipas deshires

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.