Tally Weijl Xhup i Gjate per Femra SCOPECHAMP

30984

Tally Weijl

9 599 Lekë

-20%

11 999 Lekë

Xhup I gjate per femra i markes Tally Weijl 

I ngrohte dhe zgjedhja e duhur per ditet e ftohta te dimrit

Gjatesi poshte gjuri si dhe ka kater xhepa ku dy prej tyre jane ne pjesen e siperme te gjoksit si dhe dy ne anesore 

Me pellush ne pjesen e kapucit si dhe detaje zinxhiri ne pjesen e poshtme ne te dy anet e xhupit 

Materiali 100 % poliester dhe me tegela ndares horizontalisht ne te gjithe gjatesine e tij 

Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup I gjate per femra i markes Tally Weijl 

I ngrohte dhe zgjedhja e duhur per ditet e ftohta te dimrit

Gjatesi poshte gjuri si dhe ka kater xhepa ku dy prej tyre jane ne pjesen e siperme te gjoksit si dhe dy ne anesore 

Me pellush ne pjesen e kapucit si dhe detaje zinxhiri ne pjesen e poshtme ne te dy anet e xhupit 

Materiali 100 % poliester dhe me tegela ndares horizontalisht ne te gjithe gjatesine e tij 

Fleta e të dhënave

Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.