Xhup per Femra me Tokez Gold

22162

3 590 Lekë

Add to wishlist

Xhup per femra ne tre ngjyra te ndryshme

I ngrohte per stinen e ftohte te dimrit

Me rrip me tokez gold qe eshte i kombinuar shume bukur me zinxhrin me te njejten ngjyre

Me kapuc qe hiqe dhe vihet sipas deshires tuaj

Material poliester, i fryre qe rri bukur ne trup 

Gjatesia  e xhupit eshte mesatare

Gjinia Femer
Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup per femra ne tre ngjyra te ndryshme

I ngrohte per stinen e ftohte te dimrit

Me rrip me tokez gold qe eshte i kombinuar shume bukur me zinxhrin me te njejten ngjyre

Me kapuc qe hiqe dhe vihet sipas deshires tuaj

Material poliester, i fryre qe rri bukur ne trup 

Gjatesia  e xhupit eshte mesatare

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

9 produkte te tjere ne te njejten kategori: