Lingerie Nightweat Lejla

11406

Rehati maksimale dhe joshje e pa besueshme.

Lingeri ngjyre lejla stimulon imagjinaten.

Dekolte e hapur, anesore e shtrenguar me rripa qe shtojne sensualitetin e veshjes. 

Mase One Size e pershtatshme nga XS ne M. 

Më shumë informacion

Rehati maksimale dhe joshje e pa besueshme.

Lingeri ngjyre lejla stimulon imagjinaten.

Dekolte e hapur, anesore e shtrenguar me rripa qe shtojne sensualitetin e veshjes. 

Mase One Size e pershtatshme nga XS ne M. 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë