Slim Lift Silhouete Shaper per Vithet

15412

990 Lekë

1 990 Lekë

Slim Lift Silhouete Shaper per Vithet

Produkti me i kerkuar nga te gjitha femrat.

I jep forme vitheve tuaja duke u dhene nje pamje me te bukur.

Zvogelon masen e belit dhe krijon efekt push-up tek vithet.

Material rrjete duke e bere me komod dhe te padukshem.

Materiali: 97% poliester dhe 13% elastike.

Masat: S/ M/ L/ XL/ XXL/ XXXL.

E disponueshme ne dy ngjyra: bezhe dhe te zeze.

Më shumë informacion

Slim Lift Silhouete Shaper per Vithet

Produkti me i kerkuar nga te gjitha femrat.

I jep forme vitheve tuaja duke u dhene nje pamje me te bukur.

Zvogelon masen e belit dhe krijon efekt push-up tek vithet.

Material rrjete duke e bere me komod dhe te padukshem.

Materiali: 97% poliester dhe 13% elastike.

Masat: S/ M/ L/ XL/ XXL/ XXXL.

E disponueshme ne dy ngjyra: bezhe dhe te zeze.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë