Geta Omsa Attiva 40D

23449

OMSA

590 Lekë

Geta te tejdukshme te markes Omsa

40 Den, te holla dhe transparente

Shume te rehatshme, pasi bejne te mundur shperndarjen e presionit

Materiali poliamide dhe tilastik

Me ngjyre: natyrale, te zeza, gri dhe kafe e lehte

Gjinia Femer
Marka OMSA
Materiali Poliamide dhe stilastik
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Geta te tejdukshme te markes Omsa

40 Den, te holla dhe transparente

Shume te rehatshme, pasi bejne te mundur shperndarjen e presionit

Materiali poliamide dhe tilastik

Me ngjyre: natyrale, te zeza, gri dhe kafe e lehte

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Marka OMSA
Materiali Poliamide dhe stilastik

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë