Geta-Korse Omsa Silhouette 15 Den

23539

OMSA

Geta shume cilesore te tejdukshme te markes Omsa.

Getat vijne me nje korse ne pjesen e vitheve dhe barkut.

Pjesa e korsese siguron nje ngushtim ne pjesen e vitheve dhe barkut, duke ju dhuruar keshtu nje pamje shume elegante dhe te bukur.

Getat-Korse Omsa jane silastike.

Shume te holla, per nje pamje fine te kembeve tuaja.

Materiali i getave eshte: 71% poliamide, 2% pambuk, 27% silastike.

Permasat S, M, dhe L. Ngjyre e zeze

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Geta shume cilesore te tejdukshme te markes Omsa.

Getat vijne me nje korse ne pjesen e vitheve dhe barkut.

Pjesa e korsese siguron nje ngushtim ne pjesen e vitheve dhe barkut, duke ju dhuruar keshtu nje pamje shume elegante dhe te bukur.

Getat-Korse Omsa jane silastike.

Shume te holla, per nje pamje fine te kembeve tuaja.

Materiali i getave eshte: 71% poliamide, 2% pambuk, 27% silastike.

Permasat S, M, dhe L. Ngjyre e zeze

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë