Geta Omsa Super 20

23537

OMSA

590 Lekë

Geta te tejdukshme te markes Omsa

Jane 20 Den

Shume te rehatshme

Masat S, M, L, X

Mund te zgjidhni ngjyren qe deshironi: natyrale ,te zeza, gri

Më shumë informacion

Geta te tejdukshme te markes Omsa

Jane 20 Den

Shume te rehatshme

Masat S, M, L, X

Mund te zgjidhni ngjyren qe deshironi: natyrale ,te zeza, gri

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë