Sexy Bride Lingerie Selene 4004 Cup B

23683

4 990 Lekë

Sexy Bride Lingerie Selene 4004 Cup B

Lingerie per nuset e reja.

Produkti permban:

- Korse Push Up Cup B. Korseja ka pak mbushje material i bute silikoni dhe pjesa e poshtme e korsese vjen ne material tanetelle dhe zhartier.

- Mbathjet tantelle.

Materiali: 60% najlon, 28% poliester dhe 12% elastike.

Ngjyrat e disponueshme: e bardhe.

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Sexy Bride Lingerie Selene 4004 Cup B

Lingerie per nuset e reja.

Produkti permban:

- Korse Push Up Cup B. Korseja ka pak mbushje material i bute silikoni dhe pjesa e poshtme e korsese vjen ne material tanetelle dhe zhartier.

- Mbathjet tantelle.

Materiali: 60% najlon, 28% poliester dhe 12% elastike.

Ngjyrat e disponueshme: e bardhe.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë