Mbathje Sielei 1773

32109

OMSA

999 Lekë

Mbathje Sielei modeli 1773

Stil brazilian me dantelle ne te gjithe siperfaqen 

Ideale per te nxjerre ne pah format tuaja trupore 

Do te ndiheni joshese ne cdo kohe dhe cdo moment 

Me cope pambuku ne pjesen e perparme per higjene 

Material 83% poliester , 17% elastike

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbathje Sielei modeli 1773

Stil brazilian me dantelle ne te gjithe siperfaqen 

Ideale per te nxjerre ne pah format tuaja trupore 

Do te ndiheni joshese ne cdo kohe dhe cdo moment 

Me cope pambuku ne pjesen e perparme per higjene 

Material 83% poliester , 17% elastike

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë