Sie Lei Brasil 1347 New

23680

990 Lekë

Si e lei Brasil 1347 New

Mbathje braziliane per femra.

Materiali: 83% pambuk dhe 17% elastike.

Perberje microfiber.

Masat: S, M dhe L.

Vjen ne dy ngjyra: nude dhe te zeza.

Më shumë informacion

Si e lei Brasil 1347 New

Mbathje braziliane per femra.

Materiali: 83% pambuk dhe 17% elastike.

Perberje microfiber.

Masat: S, M dhe L.

Vjen ne dy ngjyra: nude dhe te zeza.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë