Recipeta Si e Lei 1580 Cup B

31819

2 200 Lekë

Recipeta qe tregojne bukur bustin tuaj

Rripat mund t'i hiqen e te zevedesohen me rripa plastik

Pjeset anesore jene te perforcuara me shirita plastik dhe silikon ter cilat sigurojne qendrueshmeri

Materiali 21% elastik, 35% pambuk

Më shumë informacion

Recipeta qe tregojne bukur bustin tuaj

Rripat mund t'i hiqen e te zevedesohen me rripa plastik

Pjeset anesore jene te perforcuara me shirita plastik dhe silikon ter cilat sigurojne qendrueshmeri

Materiali 21% elastik, 35% pambuk

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë