Cizme Kastori Kafe per Femra

31511

2 500 Lekë

3 500 Lekë

Gjysem çizme te sheshta per femra 

Material kastor ime llastik ne pjesen e qafes

Ne ngjyre kafe ku jep lehtesi ne kombinim

Te thjeshta ne dizanj dhe me qepje per te xjerre ne pah cilesine e tyre

Më shumë informacion

Gjysem çizme te sheshta per femra 

Material kastor ime llastik ne pjesen e qafes

Ne ngjyre kafe ku jep lehtesi ne kombinim

Te thjeshta ne dizanj dhe me qepje per te xjerre ne pah cilesine e tyre

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë