Cizme me Pellush Gri Gogo

31099

990 Lekë

2 290 Lekë

Cizme pellush per femra

Cizmet UGG vijne me versionin me te te kendshem 

Pellush teper i bute ne pjesen e siperme 

Ne pjesen e pasme ka si detaj shtese nje fjongo te vogel ne te njejten ngjyre

Me push ne brendesi per ngrohtesi dhe rehati 

Më shumë informacion

Cizme pellush per femra

Cizmet UGG vijne me versionin me te te kendshem 

Pellush teper i bute ne pjesen e siperme 

Ne pjesen e pasme ka si detaj shtese nje fjongo te vogel ne te njejten ngjyre

Me push ne brendesi per ngrohtesi dhe rehati 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë