Cizme UGG me Pellush

31008

1 192 Lekë

-20%

1 490 Lekë

Cizme UGG per femra me pellush

Ditet e ftohta nuk do te jene me nje problem 

Te ngrohta ,komode dhe teper cilesore 

Me push ne brendesi si dhe me fjongo si dizanj ne te dy anet e kembeve 

Më shumë informacion

Cizme UGG per femra me pellush

Ditet e ftohta nuk do te jene me nje problem 

Te ngrohta ,komode dhe teper cilesore 

Me push ne brendesi si dhe me fjongo si dizanj ne te dy anet e kembeve 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

Produktet që keni parë