Sandale me Gisht ne Mes Detaje Metalik

20449

2 290 Lekë

2 590 Lekë

Sandale me gisht mjaft elegante

Me disa rripa ne pjesen e perparme me ngjyre gold me shkelqim 

Material sintetik dhe mjaft cilesore

Me detaje metalike ne pjesen e gishtit

Elegante dhe mjaft praktike per perdishmerine tuaj

Te larta rreth 1 cm. Kombinohen lehte dhe vishen per perdite

Gjinia Femer
Materiali Lekure sintetike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Sandale me gisht mjaft elegante

Me disa rripa ne pjesen e perparme me ngjyre gold me shkelqim 

Material sintetik dhe mjaft cilesore

Me detaje metalike ne pjesen e gishtit

Elegante dhe mjaft praktike per perdishmerine tuaj

Te larta rreth 1 cm. Kombinohen lehte dhe vishen per perdite

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Materiali Lekure sintetike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë