Stileto Kastor Diamandque

31093

2 490 Lekë

Stileto Kastor Diamandque

Kepuce klasike me take komode

Te dizenjuara per rehatine e kembeve tuaja

Më shumë informacion

Stileto Kastor Diamandque

Kepuce klasike me take komode

Te dizenjuara per rehatine e kembeve tuaja

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë