Kostum per Femra Material Velvet

22179

3 390 Lekë

Add to wishlist

Kostum per femra ngjyre gri.

Materiali pambuk dhe velvet e ben ate shume te vecante.

Kombinohet lehte.

Tutat jane me llastik ne pjesen e belit dhe me dy xhepa anesore. Edhe bluza gjithashtu eshte me llastik ne pjesen e fundit dhe tek mengeve.

Prerje fikse.

Më shumë informacion

Kostum per femra ngjyre gri.

Materiali pambuk dhe velvet e ben ate shume te vecante.

Kombinohet lehte.

Tutat jane me llastik ne pjesen e belit dhe me dy xhepa anesore. Edhe bluza gjithashtu eshte me llastik ne pjesen e fundit dhe tek mengeve.

Prerje fikse.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: