Ore per meshkuj imitim i markes Curren modeli 8140.

Dizenjuar ne menyre te persosur, materiali i kurores eshte Stainless Steel.

Me fushe ngjyre te zeze me detaje te bardha e te kuqe, ndersa rripat jane lekure e perpunuar edhe ato ngjyre ngjyre e zeze me qepje te kuqe.

Rripat kane gjatesi 24cm, gjeresi 2cm. Diametri i ores eshte 4 cm.

Nje model sa elegant aq edhe sportiv.

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Diameter 4 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj imitim i markes Curren modeli 8140.

Dizenjuar ne menyre te persosur, materiali i kurores eshte Stainless Steel.

Me fushe ngjyre te zeze me detaje te bardha e te kuqe, ndersa rripat jane lekure e perpunuar edhe ato ngjyre ngjyre e zeze me qepje te kuqe.

Rripat kane gjatesi 24cm, gjeresi 2cm. Diametri i ores eshte 4 cm.

Nje model sa elegant aq edhe sportiv.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Diameter 4 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

25 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë