Ore per Meshkuj Curren M: 8138

21980

Ore per meshkuj e markes Curren modeli 8138

Me rrip lekure ngjyre kafe dhe fushe te bardhe me konture blu

Mjaft praktike per perditshmerine tuaj

Me dizenjo shume klasike, ju do te dukeni shume stil dhe serioz njekohesisht

Ofron stil dhe rehati, ndërsa materiali stainless Steel

Ora eshte kundra ujit

Vjen se bashku me kutine dhe jastekun mbajtes

Trashesia 1 cm ndersa diametri 4 cm

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Permasat (cm) 24 x 4 x 1 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj e markes Curren modeli 8138

Me rrip lekure ngjyre kafe dhe fushe te bardhe me konture blu

Mjaft praktike per perditshmerine tuaj

Me dizenjo shume klasike, ju do te dukeni shume stil dhe serioz njekohesisht

Ofron stil dhe rehati, ndërsa materiali stainless Steel

Ora eshte kundra ujit

Vjen se bashku me kutine dhe jastekun mbajtes

Trashesia 1 cm ndersa diametri 4 cm

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Permasat (cm) 24 x 4 x 1 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

27 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë