Ore per Meshkuj Curren M: 8193

22160

Ore per meshkuj e markes Curren modeli 8193

Me forme te rrumbullaket rrip lekure e perpunuar ngjyre kafe

Tregon daten dhe eshte mjaft praktike per perditshmerine tuaj

Materiali stainless Steel 

Nje ore shume stil per biznesmene per shkak te dizenjos elegante

Vjen se bashku me kutine dhe jastekun mbajtes

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj e markes Curren modeli 8193

Me forme te rrumbullaket rrip lekure e perpunuar ngjyre kafe

Tregon daten dhe eshte mjaft praktike per perditshmerine tuaj

Materiali stainless Steel 

Nje ore shume stil per biznesmene per shkak te dizenjos elegante

Vjen se bashku me kutine dhe jastekun mbajtes

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Curren

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: