Cmim i reduktuar! Ore per Meshkuj Curren M: 8199

Ore per Meshkuj Curren M: 8199

22159

Ore per meshkuj imitim i markes Curren modeli M:8199

Me rrip lekure e perpunuar dhe pelhyre Canvas

Ora material stainless steel, me dizenjo shume fine per doren tuaj

Trashesia e ores 1.0 cm ndersa diametri 4.3 cm

Rripi ka gjeresi 2.2 cm, ndersa kur eshte e vendosur ora ka gjatesi  17.5 - 22 cm 

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj imitim i markes Curren modeli M:8199

Me rrip lekure e perpunuar dhe pelhyre Canvas

Ora material stainless steel, me dizenjo shume fine per doren tuaj

Trashesia e ores 1.0 cm ndersa diametri 4.3 cm

Rripi ka gjeresi 2.2 cm, ndersa kur eshte e vendosur ora ka gjatesi  17.5 - 22 cm 

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Curren

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

16 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë