Ore per meshkuj imitim shume i mire i markes Daniel Klein modeli DK1289-1

Punon me bateri. Me rrip zinxhiri material stainless steel

Ora vjen me dy rripa nje zinxhiri dhe nje lekure zevendesues

Levizja e akrepave automatike 

Me fushe dhe zinxhire ngjyre kafe

Gjeresia e ores 40mm ndersa e rripit 20mm

Shume cilesore dhe te thjeshta ne perdorim

Tregon daten dhe eshte kunder ujit deri ne 50 metra thellesi

Vijne se bashku me kutine mbajtese

Gjinia Mashkull
Marka Daniel Klein
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj imitim shume i mire i markes Daniel Klein modeli DK1289-1

Punon me bateri. Me rrip zinxhiri material stainless steel

Ora vjen me dy rripa nje zinxhiri dhe nje lekure zevendesues

Levizja e akrepave automatike 

Me fushe dhe zinxhire ngjyre kafe

Gjeresia e ores 40mm ndersa e rripit 20mm

Shume cilesore dhe te thjeshta ne perdorim

Tregon daten dhe eshte kunder ujit deri ne 50 metra thellesi

Vijne se bashku me kutine mbajtese

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Daniel Klein

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: