Ore per meshkuj imitim shume i mire i markes Daniel Klein modeli DK11289-2

Me rrip zinxhiri material stainless steel ngjyre gri e erret

Ora vjen me dy rripa nje zinxhiri dhe nje lekure zevendesues

Levizja e akrepave automatike. Mekanizem analog

Xhami qelq me diameter 42.5mm, trashesia e ores 8.8 mm ndersa gjeresia e rripit 20mm 

Shume cilesore dhe e thjeshte ne perdorim

Tregon daten, kunder ujit deri ne 30 metra thellesi

Vjen se bashku me kutine mbajtese

Gjinia Mashkull
Marka Daniel Klein
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj imitim shume i mire i markes Daniel Klein modeli DK11289-2

Me rrip zinxhiri material stainless steel ngjyre gri e erret

Ora vjen me dy rripa nje zinxhiri dhe nje lekure zevendesues

Levizja e akrepave automatike. Mekanizem analog

Xhami qelq me diameter 42.5mm, trashesia e ores 8.8 mm ndersa gjeresia e rripit 20mm 

Shume cilesore dhe e thjeshte ne perdorim

Tregon daten, kunder ujit deri ne 30 metra thellesi

Vjen se bashku me kutine mbajtese

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Daniel Klein

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: