Ore per Meshkuj me Fushe te Bardhe

22134

Ore per meshkuj per nje stil elegant.

Me forme te rrumbullaket xhami dhe rrip zinxhiri inoks.

Fusha eshte me ngjyre te bardhe dhe numra romake.

Nje model qe nuk del asnjehere nga moda.

Diametri 14 cm dhe gjatesia e zinxhirit 24 cm.

Nje ore shume stil per biznesmene, tipas sportiv.

Permasat: 11.00 × 4.10 × 1.00 cm.

Gjinia Mashkull
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj per nje stil elegant.

Me forme te rrumbullaket xhami dhe rrip zinxhiri inoks.

Fusha eshte me ngjyre te bardhe dhe numra romake.

Nje model qe nuk del asnjehere nga moda.

Diametri 14 cm dhe gjatesia e zinxhirit 24 cm.

Nje ore shume stil per biznesmene, tipas sportiv.

Permasat: 11.00 × 4.10 × 1.00 cm.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: