Ore per Meshkuj Curren 8154

21169

Ore per meshkuj imitim i markes Curren modeli 8154.

Dizenjuar ne menyre te persosur, materiali i kurores eshte aliazh.

Me fushe ngjyre blu me detaje gold, ndersa rripat lekure e perpunuar edhe ato ngjyre blu.

Rripat kane gjatesi 22 cm, gjeresi 22mm. Diametri i ores eshte 4.5 cm.

Nje model sa elegant aq edhe sportiv.

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Diameter 4.5 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore per meshkuj imitim i markes Curren modeli 8154.

Dizenjuar ne menyre te persosur, materiali i kurores eshte aliazh.

Me fushe ngjyre blu me detaje gold, ndersa rripat lekure e perpunuar edhe ato ngjyre blu.

Rripat kane gjatesi 22 cm, gjeresi 22mm. Diametri i ores eshte 4.5 cm.

Nje model sa elegant aq edhe sportiv.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Curren
Diameter 4.5 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: