Nje set per meshkuj me cante krahu me gjatesi te rregullueshme dhe portofol.

Imitim i markes Gucci.

Portofoli dhe canta jane material lekure e perpunuar e nderthurur me cope.

Canta ka nje xhep i cili mbyllet me zinxhir ne pjesen e jashteme dhe te brendshme.

Rripi i cantes merr gjatesin qe ju deshironi.

Teper e bukur dhe praktike.

Portofoli eshte teper praktik me ndarje per kartat dhe parate.

Nje ide mjafte e mire dhurate per te dashurit tuaj.

Gjinia Mashkull
Materiali Lekure e perpunuar dhe Cope
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje set per meshkuj me cante krahu me gjatesi te rregullueshme dhe portofol.

Imitim i markes Gucci.

Portofoli dhe canta jane material lekure e perpunuar e nderthurur me cope.

Canta ka nje xhep i cili mbyllet me zinxhir ne pjesen e jashteme dhe te brendshme.

Rripi i cantes merr gjatesin qe ju deshironi.

Teper e bukur dhe praktike.

Portofoli eshte teper praktik me ndarje per kartat dhe parate.

Nje ide mjafte e mire dhurate per te dashurit tuaj.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Lekure e perpunuar dhe Cope

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<