Atlete Sportive per Meshkuj me Gome te Bardhe

24840

1 990 Lekë

2 390 Lekë

Atlete  material cope ngjyre e zeze

Me gome te bardhe shume fine

Nje kombinim shume i bukur ngjyrash dhe detajesh

Me lidhese dhe pjesa e qafes tek kyci i kembes me llastik

Pjesa e pasme me disa detaje lekure

Gjinia Mashkull
Materiali Cope
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Atlete  material cope ngjyre e zeze

Me gome te bardhe shume fine

Nje kombinim shume i bukur ngjyrash dhe detajesh

Me lidhese dhe pjesa e qafes tek kyci i kembes me llastik

Pjesa e pasme me disa detaje lekure

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Cope

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

29 produkte te tjere ne te njejten kategori: