Kepuce per Meshuj ne Dy Ngjyra Kamosh me Qepje

18219

2 390 Lekë

2 990 Lekë

Add to wishlist

Kepuce per Meshuj ne Dy Ngjyra Kamosh me Qepje

Kepuce per meshkuj, me model te pershtatshem per veshjet casual.

Materiali eshte lekure e perpunuar kamosh.

Ne pjesen e siperme kane filet ngjyre kafe ose blu.

Dhe ne pjeset ansore kane dy tegela ngjyre kafe dhe bojqiell.

Kepucet jane me lidhese, praktike dhe te rehatshme.

Gjinia Mashkull
Materiali Kamosh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kepuce per Meshuj ne Dy Ngjyra Kamosh me Qepje

Kepuce per meshkuj, me model te pershtatshem per veshjet casual.

Materiali eshte lekure e perpunuar kamosh.

Ne pjesen e siperme kane filet ngjyre kafe ose blu.

Dhe ne pjeset ansore kane dy tegela ngjyre kafe dhe bojqiell.

Kepucet jane me lidhese, praktike dhe te rehatshme.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Kamosh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: