Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra Kamosh

18216

2 390 Lekë

2 990 Lekë

Add to wishlist

Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra Kamosh

Kepuce per meshkuj, me model te pershtatshem per veshjet casual.

Materiali eshte lekure e perpunuar kamosh.

Ne pjesen e siperme kane fileto ngjyre kafe.

Kepucet jane me lidhese, praktike dhe te rehatshme.

Gjinia Mashkull
Materiali Kamosh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra Kamosh

Kepuce per meshkuj, me model te pershtatshem per veshjet casual.

Materiali eshte lekure e perpunuar kamosh.

Ne pjesen e siperme kane fileto ngjyre kafe.

Kepucet jane me lidhese, praktike dhe te rehatshme.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Kamosh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: