Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra me Vije Te bardhe

18218

2 990 Lekë

Add to wishlist

Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra me Vije Te bardhe

Kepuce per meshkuj, me model te pershtatshem per veshjet casual.

Materiali eshte lekure e perpunuar me luspa te vogla.

Ne pjeset anesore kane dy shirita te vegjel i bardhe dhe i zi.

Kepucet jane me lidhese, praktike dhe te rehatshme.

Gjinia Mashkull
Materiali Lekure e Perpunuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra me Vije Te bardhe

Kepuce per meshkuj, me model te pershtatshem per veshjet casual.

Materiali eshte lekure e perpunuar me luspa te vogla.

Ne pjeset anesore kane dy shirita te vegjel i bardhe dhe i zi.

Kepucet jane me lidhese, praktike dhe te rehatshme.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Lekure e Perpunuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: