Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra

18211

2 090 Lekë

2 290 Lekë

Add to wishlist

Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra

Kepuce te sheshta per meshkuj

Me vrima te hapura ne te gjithe pjesen e kembes

Me platforme pak te larte ngjyre te bardhe dhe pjesa e siperme cope

Ne 3 ngjyra te bardha blu dhe te zeza

Mjaft te kombinueshme dhe te fresketa per stinen e veres

Stil i vecante dhe unik

Gjinia Mashkull
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kepuce per Meshuj ne Tre Ngjyra

Kepuce te sheshta per meshkuj

Me vrima te hapura ne te gjithe pjesen e kembes

Me platforme pak te larte ngjyre te bardhe dhe pjesa e siperme cope

Ne 3 ngjyra te bardha blu dhe te zeza

Mjaft te kombinueshme dhe te fresketa per stinen e veres

Stil i vecante dhe unik

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: