Xhup Lekure per Meshkuj

15470

4 290 Lekë

Add to wishlist

Xhup per meshkuj stil i vecante dhe ne mode.

Ngjyra: Blu e erret.

Materiali: Fesh/Lekure

Me 4 xhepa.

Mbyllja me zinxhire.

Masa te disponueshme: L, M, S, XL dhe XXL

I lehte per tu kombinuar dhe mjaft i pelqyer nga meshkujt

Gjinia Mashkull
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup per meshkuj stil i vecante dhe ne mode.

Ngjyra: Blu e erret.

Materiali: Fesh/Lekure

Me 4 xhepa.

Mbyllja me zinxhire.

Masa te disponueshme: L, M, S, XL dhe XXL

I lehte per tu kombinuar dhe mjaft i pelqyer nga meshkujt

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.