Xhup Ngjyre Jeshile per Meshkuj

16284

7 990 Lekë

Add to wishlist

Xhup per meshkuj

Ngjyra: Jeshile e erret

Materiali:Fesh-fesh

I pershtastshem per stinen e ftohte te dimrit

Ju mban ngrohte dhe eshte mjaft praktik

Dizajni:Me xhepa dhe me kapuc

Më shumë informacion

Xhup per meshkuj

Ngjyra: Jeshile e erret

Materiali:Fesh-fesh

I pershtastshem per stinen e ftohte te dimrit

Ju mban ngrohte dhe eshte mjaft praktik

Dizajni:Me xhepa dhe me kapuc

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë